Schrijf t.e.m. 31 maart aan vroegboektarief in voor het Congres Publieke Ruimte, 9 mei Antwerpen

Op dinsdag 9 mei is het eindelijk zover! Dan vieren we samen het tienjarige bestaan van het Congres Publieke Ruimte. Het eerste Congres Publieke Ruimte vond in 2014 plaats in Brussel. Na een ronde langs gaststeden Mechelen, Gent en Antwerpen staat op 9 mei de tiende editie van het vakevenement op het programma. Het Congres & Forum Publieke Ruimte groeide uit tot een hoogstaand vakevenement dat een breed, professioneel publiek aanspreekt.

Voor de tiende editie ligt er opnieuw een gevarieerd congresprogramma met boeiende sprekers voor jou klaar! Daarnaast ontmoet je experts en ontdek je hun innovaties op het Forum Publieke Ruimte. Tijdens de slotsessie reikt Cathy Berx, gouverneur van de provincie Antwerpen, de Prijs Publieke Ruimte uit. Naast een hoofd vol inspiratie ga je naar huis met het gloednieuwe Praktijkboek Publieke Ruimte.

We ontvangen met open armen onze keynote spreker Cecil Konijnendijk die je zijn inzichten zal bijbrengen tijdens de plenaire openingssessie. Daarnaast kies je uit maar liefst vijf reeksen van vier sessies rond de thema’s participatie, groen, mobiliteit, klimaat en leefomgeving. Gaststad Antwerpen verzorgt gedurende de dag vier stadsexcursies naar inspirerende projecten.

Schrijf je voor 31 maart in dan geniet je een vroegboekkorting. Leden van Infopunt Publieke Ruimte genieten het ledentarief en schrijven steeds een derde collega gratis in. Ontdek hier of je gemeente of organisatie al lid is of sluit aan en geniet meteen een hoge korting op je deelname.