Contact

Infopunt Publieke Ruimte

Diksmuidelaan 303
2600 Antwerpen
+32(0)3 270 06 30
contact@publiekeruimte.info

BTW: BE 0472.054.260
IBAN BE22 4789 0367 1147

Infopunt Publieke Ruimte is een deelwerking van de Voetgangersbeweging vzw; een door de Vlaamse overheid erkende mobiliteitsorganisatie. Samen met een groot netwerk van leden en partners zet de Voetgangersbeweging zich dagelijks in voor een voetgangersvriendelijke en -veilige publieke ruimte.

Ontdek meer over de organisatie

Missie en visie

Team

Samenwerking

Werking

Bereikbaarheid

Te voet

Ons kantoor ligt op 20 minuten wandelen van het NMBS station Antwerpen-Berchem. Je kan voor de ‘levendige route’ kiezen via Burgemeester Ryckaertsplein – Zurenborgbrug – Diksmuidelaan of voor de ‘groene route’ via Saffierstraat en Bikschotelaan. Als je voor de groene route kiest, verlaat dan het stationsgebouw via de inkomhal, ga onmiddellijk naar rechts om de hoek van het stationsgebouw en neem de betonnen trap langs de sporen naar boven (Opgelet: dit is niet de nieuwe metalen trap op het stationsplein). Volg de voetgangersbrug over de Singel naast de sporen. Dit traject is niet rolstoeltoegankelijk.

Met de fiets

Een Bluebike kan je huren in het NMBS station Antwerpen Berchem. Informeer je vooraf via de website.  Aan het station staan ook Antwerpse Velo’s. Er bevindt zich een Velostation in de Hofstadestraat op 200m van ons kantoor. 

Openbaar vervoer

Aan NMBS station Antwerpen Berchem neem je bus 51, 52 of 53 met halte voor onze deur (Berchem Bikschotelaan). Lijn 33 (Ekeren, Merksem, Wilrijk, Hoboken) stopt om de hoek in de Bikschotelaan. Dienstregelingen staan op de website van De Lijn.

Met de wagen

Afrit 3 Borgerhout is de dichtstbijzijnde aansluiting op de Antwerpse Ring. Let op: parkeren in de omgeving van het kantoor is betalend.