Praktijkboek Publieke Ruimte

Het inspiratieboek voor openbare ruimte

Op 17 maart 2020 verschijnt de dertiende editie van het intussen gerenommeerde praktijkboek Publieke Ruimte. Dit jaarlijkse naslagwerk is een collector’s item voor iedereen die bezig is met openbare ruimte. 

Het praktijkboek Publieke Ruimte 2020 staat boordevol inspirerende projecten uit heel Vlaanderen en Brussel. Onder deze projecten vindt u ook de laureaten van de Prijs Publieke Ruimte terug. Het dertiende boek in deze reeks is een interactieve publicatie: elk artikel bevat een link naar de online Databank Publieke Ruimte voor meer achtergrondinformatie en extra afbeeldingen. Het praktijkboek is een niet te missen publicatie voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op vlak van openbare ruimte! 

Elke deelnemer aan het Congres en Forum Publieke Ruimte ontvangt een gratis exemplaar van het Praktijkboek Publieke Ruimte op het einde van de congresdag. Bezoek de congreswebsite >

Databank Publieke Ruimte

Omdat de beschikbare pagina’s per project beperkt in het Praktijkboek Publieke Ruimte zijn, kunt u voor meer informatie en extra afbeeldingen terecht op de Databank Publieke Ruimte (databank.publiekeruimte.info). De website bevat een onschatbare bron van informatie over publiekeruimteprojecten in Vlaanderen en Brussel. Via diverse zoekfuncties (locatie, type project, trefwoorden) snuistert u door de meer dan driehonderd dossiers in de databank. De Databank Publieke Ruimte bevat alle projecten die sinds 2008 in de praktijkboeken werden gepubliceerd.

> Bezoek de Databank Publieke Ruimte

Bestellen

Kom naar het Congres en Forum Publieke Ruimte en ontvang uw gratis exemplaar (t.w.v. € 50)
Binnenkort kunt u hier het Praktijkboek Publieke Ruimte 2020 bestellen of een van de vorige edities.