Vacature projectleider openbaar domein

Projectleider openbaar domein

AG Vespa werkt als expert en publieke ondernemer mee een leefbare en aantrekkelijke stad door vastgoed-, onderhouds-, bouw- en stadsprojecten te realiseren. Onze projecten streven steeds naar kwaliteit, maatschappelijke relevantie en rendabiliteit.  

De afdeling Stadsprojecten neemt als gebiedsregisseur vanuit een geïntegreerde visie de regie op van grotere gebiedsontwikkelingen in de stad. Juridische, financiële en technische expertise wordt gebundeld om de stad, haar dochters en private investeerders te begeleiden en ondersteunen in de voorbereiding van complexe stadsprojecten.

Specifiek binnen deze gebiedsontwikkeling begeleiden we van A tot Z ook het ontwerp en de uitvoering van projecten openbaar domein, zoals de heraanleg van de Scheldekaaien, de Gedempte Zuiderdokken, de Ringparken Het Schijn, Groene Vesten en Lobroekdok in de Ringzone, nieuw openbaar domein binnen ontwikkelingen zoals de Slachthuissite en de Arenawijk, …

Ben jij een enthousiaste professional die weet hoe je een project openbaar domein moet aanpakken binnen een complexe context van een stad als Antwerpen? Dan zoeken wij jou!

Wat doe je?

Je maakt binnen AG Vespa deel uit van de afdeling Stadsprojecten waar je binnen het team openbaar domein zelfstandig instaat voor het realiseren, coördineren, leiden en bewaken van de aan jou toegewezen projecten openbaar domein.

De klemtoon ligt op de inhoudelijke projectaansturing in ontwerpfase van openbaar domein en landschapsprojecten in combinatie met een technische bagage voor de realisatiefase.

Je coördineert de uitwerking van de projecten vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering en bewaakt de tijds- en budgetlimieten.
Je bewaakt in de fase van de realisatie de kwaliteit van de uitvoering door regelmatige controles, deelname aan werfvergaderingen, samenwerking met de werftoezichter en opvolging van het studiebureau.
Je staat in voor het verstrekken van relevante projectinformatie.
Je maakt een projectplanning op.
Je voert de coördinatie over het aangestelde ontwerp- en studiebureau.
Je controleert de projectramingen.
Je onderhandelt over de inhoud van het project met de diverse actoren (interne en externe partners, betrokken overheden, medeopdrachtgevers, …).
Je volgt het verkrijgen van de nodige vergunningen en eventuele subsidies op.
Je bent eindverantwoordelijk voor het hele project qua timing, budget en inhoud.

Solliciteren kan tot en met zondag 8 augustus 2021.