Nieuwe jaargang: word nu lid of abonneer voor 31/01/2021 en ontvang een leuk geschenk.

Een boeiende jaargang ligt op u te wachten!

Terwijl het decembernummer van tijdschrift Publieke Ruimte binnenkort in de bus ligt, werken we volop aan de voorbereiding van de volgende jaargang. In 2021 verschijnt de 40ste editie en mag het vakblad tien kaarsjes uitblazen. Er liggen opnieuw vier bijzondere dossiers op de plank. Op onze website leest u er alles over. Omwille van de quasi ononderbroken thuiswerksituatie van vele abonnees bieden we het decembernummer met dossier ‘Publieke ruimte met een boodschap’ integraal online aan. Lees het nummer hier >

‘Grote werven’, ‘De sociale dimensie van publieke ruimten’, ‘Landelijke kernen’ en ‘Contemplatieve ruimten’. Met deze dossiers verkennen we in 2021 opnieuw een aantal boeiende aspecten van ons vakgebied. Kruisverbanden met andere disciplines en beleidsdomeinen zijn nooit veraf.

In het tijdschrift maakt onder meer u kennis met de projecten, realisaties en doelstellingen van onze Ambassadeurs Publieke Ruimte. Daarnaast leggen we ons oor te luisteren bij projectleiders, beleidsmakers en andere experts die ervaringen uit eerste hand met u delen. Ook op vlak van nieuwe inzichten, onderzoeken en productinnovaties houdt het tijdschrift de vinger aan de pols.

Ook de online editie is binnenkort enkel nog voor leden van Infopunt Publieke Ruimte integraal beschikbaar.

Bekijk de lidmaatschappen Neem een jaarabonnement

WORD LID VAN INFOPUNT PUBLIEKE RUIMTE OF NEEM EEN JAARABONNEMENT VOOR 31/01/2021 EN ONTVANG EEN LEUKE ATTENTIE.