Laatste kans: word nu lid of abonneer voor 31/01/2021 en ontvang een leuk geschenk.

Een boeiende jaargang ligt op u te wachten!

In 2021 verschijnt de 40ste editie en mag het Tijdschrift Publieke Ruimte tien kaarsjes uitblazen. Er liggen opnieuw vier bijzondere dossiers op de plank. Het maartnummer behandelt het thema ‘Grote werven’.

Elke plek maakt deel uit van een groter verhaal en van een ruimere omgeving. Soms overstijgt de inrichting van een plek het lokale niveau en zijn grote werven nodig om de ruimtelijke puzzel in elkaar te passen. Denk aan grote infrastructuren zoals wegenwerken, rivierdoortochten en overstromingsgebieden. Op vlak van mobiliteit zorgt de uitbreiding van het openbaarvervoernet, de uitrol van fietssnelwegen en hoppinpunten voor vele werven op grote schaal. In het dossier ‘Grote werven’ maakt u kennis met een aantal lopende en geplande projecten, met een brede waaier aan betrokkenen en hun rol in het geheel.
Bekijk alle themadossiers hier >

In het tijdschrift maakt onder meer u kennis met de projecten, realisaties en doelstellingen van onze Ambassadeurs Publieke Ruimte. Daarnaast leggen we ons oor te luisteren bij projectleiders, beleidsmakers en andere experts die ervaringen uit eerste hand met u delen. Ook op vlak van nieuwe inzichten, onderzoeken en productinnovaties houdt het tijdschrift de vinger aan de pols.

De online editie is binnenkort enkel nog voor leden van Infopunt Publieke Ruimte integraal beschikbaar.

 

WORD LID VAN INFOPUNT PUBLIEKE RUIMTE OF NEEM EEN JAARABONNEMENT VOOR 31/01/2021 EN ONTVANG EEN LEUKE ATTENTIE.

 

Bekijk de lidmaatschappen Neem een jaarabonnement