Congres Publieke Ruimte 21 in de steigers: save the dates!

Dinsdagvoormiddagen 11, 18 en 25 mei online! Dinsdag 1 juni 2021 in Gent én online.

2020 wordt in vele opzichten een jaar voor de geschiedenisboeken. De annulering van het Congres Publieke Ruimte op 17 maart zal de medewerkers van Infopunt Publieke Ruimte nog lang bijblijven. Enkele dagen van tevoren ging ons land in lockdown waardoor we genoodzaakt werden het roer drastisch om te gooien. Een eerste digitaal Congres Publieke Ruimte zag het levenslicht. In 2021 bouwen we verder op die ervaring en intussen werken we achter de schermen aan iets meer …


© Visit Gent

Dinsdagvoormiddagen 11, 18 en 25 mei 2021 en een volledige dinsdag 1 juni mag u alvast aankruisen in uw agenda. Het Congres Publieke Ruimte 2021 wordt gespreid over vier weken. Een digitaal voorprogramma neemt met diepgravende webinars de nieuwe uitdagingen voor de openbare ruimte onder de loep. Vooraanstaande experts uit verschillende vakdisciplines komen aan het woord en u bezoekt virtueel diverse toonaangevende realisaties.

Op 1 juni hopen we een laatste maal neer te strijken in gaststad Gent. Samen met de stad werken we volop aan een coronaproof fysiek congres dat indien nodig naadloos wordt omgevormd in een online programma.

De uitreiking van de Prijs Publieke Ruimte vormt traditiegetrouw de apotheose van het congres. Wie de genomineerden zijn, komt u in het voorjaar te weten via onze nieuwsbrief. Leden van Infopunt Publieke Ruimte kunnen als eerste inschrijven voor het congres en profiteren van een hoge ledenkorting. 


Interesse om aan te sluiten als lid, bekijk de lidmaatschapsformules hier >

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

www.congrespubliekeruimte.info.