Congres Publieke Ruimte 2021

Het Congres Publieke Ruimte is het jaarlijkse evenement voor alles rond openbare ruimte in Vlaanderen en Brussel. Het congres richt zich naar iedereen die betrokken is bij beleid, planning, ontwerp, inrichting en beheer van publieke ruimten. 

Dinsdagvoormiddagen 11, 18 en 25 mei 2021 en een volledige dinsdag 1 juni, die dagen mag u alvast aankruisen in uw agenda. Het Congres Publieke Ruimte 2021 wordt gespreid over vier weken. Een digitaal voorprogramma neemt met een aantal diepgravende webinars de nieuwe uitdagingen voor de openbare ruimte onder de loep. Verschillende vooraanstaande experts uit diverse vakdisciplines komen aan het woord en u bezoekt virtueel enkele toonaangevende realisaties.  Op 1 juni hopen we een laatste maal neer te strijken in gaststad Gent. Samen met de stad werken we aan een coronaproof fysiek congres dat indien nodig naadloos kan worden omgevormd in een online programma.

De uitreiking van de Prijs Publieke Ruimte vormt traditiegetrouw de apotheose van het congres. Leden van Infopunt Publieke Ruimte kunnen als eerste inschrijven voor het congres en profiteren van een hoge ledenkorting.