01 Ledennetwerk

Het ledennetwerk van Infopunt Publieke Ruimte bestaat uit overheden, ondernemingen, non-profit organisaties, opleidings- en onderzoeksinstellingen. Samenwerking en dialoog tussen private en openbare sector, tussen lokale en bovenlokale overheden, tussen opdrachtgevers en ontwerpers, tussen gemeentebesturen en burgers is bepalend voor het succes van publieke ruimten. Al deze stakeholders ontmoeten elkaar in het uitgebreide ledennetwerk van Infopunt Publieke Ruimte. 


Afhankelijk van het soort organisatie, zijn er drie soorten lidmaatschappen.

Bovenlokale overheden, overheidsinstellingen, beroepsfederaties en grote non-profitorganisaties.Lokale besturen met kwaliteitsvolle publieke ruimte hoog op de beleidsagenda.Ondernemingen en organisaties die kwaliteitsvolle publieke ruimten nastreven en producten of diensten aanbieden die daaraan bijdragen.

Hieronder richten we ons op het lidmaatschap voor Partners. Meer informatie over de Ambassadeurs en Lidgemeenten >


Waar kan je als Partner Publieke Ruimte op rekenen?

01Onze organisatie initieert projecten rond publieke ruimte, brengt het ledennetwerk samen en ijvert voor meer investeringen in de publieke ruimte, waar onze partners de vruchten van plukken.
02VISIBILITEIT via onze online en offline kanalen. Verspreiding van relevante nieuwsberichten via onze kanalen.
Website en Databank Publieke Ruimte
Tijdschrift Publieke Ruimte
Praktijkboek Publieke Ruimte
03Abonnement op het driemaandelijkse Tijdschrift Publieke Ruimte.
04Een exemplaar van het jaarlijkse Praktijkboek Publieke Ruimte
051x unieke login voor de Databank Publieke Ruimte met honderden inspirerende projecten, artikels en toegang tot de online versie van het tijdschrift.
06Ledenkorting bij deelname aan het Congres Publieke Ruimte. (ledentarief en 2+1 gratis deelname)
07Minimum 10 % partnerkorting op online of offline advertenties. Bij een jaarovereenkomst met meerdere inlassingen tot 20% korting.


Lidmaatschapstarief partners

€ 300,- excl.btwLidmaatschapstarief
€ 150,- excl.btwLidmaatschapstarief voor non-profitorganisaties

De lidmaatschappen lopen per jaar en worden stilzwijgend verlengd. Opzeggen kan steeds schriftelijk (mail) een maand voor de verlenging van het lidmaatschap, uiterlijk 30 november.